den1ed>>Best servar<<
 Inregistrare  |  FAQ  |  Cautare  |  Membri  |  Grupuri  |  Autentificare 
Raspunde la subiect
 Crazy Effect TexT. 
mgb
Administrator
Administrator
mgb

Data inscrierii: 10/Iul/2008
Mesaje: 22
Localitate: Undeva cu o sticla de whisky in mana
Raspunde cu citat (quote)
Pasul 1:

Creeaza o poză noua cu mărimile 400×400px, background transparent,si umple-o cu negru.


Acum scrieti textul dorit, utilizând culoarea alb.


Schimbati numele acestui layer in r0;Textr1;(dati dublu-click pe numele acestuia, in paleta de layere).


Pasul 2:

Da click dreapta pe layerul Text si selecteaza Rasterize, apoi fa
o copie a acestui layer (click dreapta pe layer > Duplicate Layer),
si denumeste`l Text 2. Ascunde layerul Text 2, apasand pe ochiul din stanga acestuia in paleta de layere.

Selecteaza layerul Text, apoi mergi in meniu, la Layer > Merge Visible.

Acum mergi la Edit > Transform > 90 degrees CW.

Aplica filtrul Wind ( Filter > Stylize > Wind ) , Method r0;Windr1; , Direction r0;From the Rightr1;r30; Selecteaza OK, apoi aplica din nou acest filtru, apasand Ctrl+F.

Mergi din nou la Filter > Stylize > Wind.

Acum aplica din nou filtrul Wind (Filter > Stylize > Wind ) , doar ca de data aceasta selecteaza Direction r0;From the Leftr1;. Aplica din nou acest filtru, apasand Ctrl+F.


Pasul 3:

Mergi la Edit > Transform > 90 degrees CCW ).

Vom aplica filtrul Wind din nou , o singura data, in fiecare directie. Mergi la Filter > Stylize > Wind, Direction r0;From the Rightr1;r30;apoi Filter > Stylize > Wind, Direction r0;From the Leftr1;.


Aplica filtrul Ripple ( Filter > Distort > Ripple) r11; cu valoarea 100%.


Acum mergi la Image > Adjustments > Hue/Saturation, bifeaza casuta Colorize, si pune valorile Hue 205, Saturation 48, Lightness 0.


Pasul 4:
Apasa pe casuta din dreptul layerului Text 2, pentru a-l face vizibil din nou.

Acum apasa Ctrl+Click pe imaginea corespunzatoare layerului, pentru a-l selecta.

Mergi la Select > Modify > Contract, pune valoarea 1px, si umple selectia cu negru.


Pasul 5:
Acest pas nu este necesar, decat daca doriti sa adaugati mai mult contrast imaginii.

Mergi la Layer > Merge Visible.

Click dreapta pe singurul layer existent, si apoi pe Duplicate. ( de 2 ori )r30;acum ar necesită sa ai 3 layere.

Schimba Blending Mode-ul layerului din mijloc la r0;Screenr1;.

Schimba Blending Mode-ul primului layer la r0;Overlayr1; si pune valoarea 60% la Opacity si Fill, din paleta de layere.

Rezultatul Final:


(SURSA: TutorialePhotoshop.net,imaginile sunt facute de mine)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect